Persoonlijk advies
Installatie door Coolblue'ers
2 jaar installatiegarantie

Wat is een laadpaal abonnement?

Het belangrijkste voordeel van een abonnement is dat je inzicht krijgt in je gebruik en de kosten die daarbij horen. Daarnaast voeren we op afstand software updates voor je uit en verhelpen we foutmeldingen. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, bepaal je zelf een tarief voor jouw laadpunt en verreken je de laadkosten automatisch met je zakelijke laadpas. Je maandelijkse kosten variëren van € 5,- tot € 7,-. Deze kosten hangen samen met het abonnement dat je kiest.

laadpaal abonnementen
Uitleg over de laadpaal installatie

Optie 1: inzicht in verbruik en laadkosten verrekenen

Met dit abonnement worden je laadkosten automatisch verrekend met je zakelijke laadpas. Zo bespaar je tijd en administratie. Je stelt daarnaast zelf het tarief in voor de vergoeding vanuit je werkgever. Hier rekenen we 10 cent starttarief en 5% transactiekosten voor per laadsessie. Jouw zelf ingestelde tarief geldt ook als vrienden en familie jouw laadpunt gebruiken. Dit geeft je de kans om je laadpaal terug te verdienen. Verder biedt dit abonnement inzicht in je gebruik en kosten. Ook staan we voor je klaar voor software updates en verhelpen we foutmeldingen op afstand. Let op: Op dit moment worden de transactiekosten per laadsessie nog niet automatisch verrekend bij jouw werkgever. Dit kan je oplossen door 0,02 cent op de kwh vergoeding te doen.

€ 7,- per maand

€0,10 starttarief + 5% transactiekosten per laadsessie

We installeren laadpalen met onze eigen specialisten

Optie 2: inzicht in verbruik

Met dit abonnement heb je via jouw Coolblue laadpalen account inzicht in je dagelijkse gebruik en kosten. Zo download je bijvoorbeeld gemakkelijk jouw gebruikskosten om te declareren bij je werkgever. Daarnaast geven we op afstand software updates en ben je altijd van de nieuwste software voorzien. Heb je last van een storing? Dan staan wij voor je klaar en kunnen we deze op afstand vaak verhelpen.

€ 5,- per maand

Elektrisch laden met Alfen laadpaal

Optie 3: geen abonnement

Je kunt ervoor kiezen om geen abonnement te nemen als je jouw kosten niet hoeft te declareren. Het nadeel is dat je dan ook zelf geen inzicht hebt in je laadpunt gebruik en de kosten die je maakt.