Persoonlijk advies
Installatie door Coolblue'ers
2 jaar installatiegarantie

Wat is een laadpaal abonnement?

Het belangrijkste voordeel van een abonnement is dat je inzicht krijgt in je gebruik en dat we je op afstand kunnen helpen. We voeren software updates voor je uit en verhelpen foutmeldingen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest verreken je de laadkosten automatisch met je zakelijke laadpas. Je maandelijkse kosten variëren van € 5,- tot € 7,-. Deze kosten hangen samen met het abonnement dat je kiest.

inzicht in verbruik laadpaal
Uitleg over de laadpaal installatie

Voor de zakelijke rijder

Met dit abonnement worden je laadkosten automatisch verrekend met je zakelijke laadpas. Zo bespaar je tijd en administratie. Het tarief voor vergoeding bedraagt €0,23 in voor de vergoeding vanuit je werkgever. Hier rekenen we 10 cent starttarief en 5% transactiekosten voor per laadsessie. Jouw zelf ingestelde tarief geldt ook als vrienden en familie jouw laadpunt gebruiken. Dit geeft je de kans om je laadpaal terug te verdienen. Verder biedt dit abonnement inzicht in je gebruik en kosten. Ook staan we voor je klaar voor software updates en verhelpen we foutmeldingen op afstand.

€ 7,- per maand

€0,10 starttarief + 5% transactiekosten per laadsessie

We installeren laadpalen met onze eigen specialisten

Voor de particuliere rijder

Met dit abonnement heb je via jouw Coolblue laadpalen account inzicht in je dagelijkse gebruik en kosten. Zo download je bijvoorbeeld gemakkelijk jouw gebruikskosten om te declareren bij je werkgever. Daarnaast geven we op afstand software updates en ben je altijd van de nieuwste software voorzien. Heb je last van een storing? Dan staan wij voor je klaar en kunnen we deze op afstand vaak verhelpen.

€ 5,- per maand