Persoonlijk advies
Installatie door Coolblue'ers
2 jaar installatiegarantie
Alfen laadpaal

De Alfen S-line

Wil je een robuuste laadpaal en is een laadsnelheid van 11 kW voor jou voldoende? Dan is de Alfen S-line een goed laadpunt voor jou. Je kunt kiezen uit een 1-fase en 3-fasen laadpaal. Dynamic Load Balancing, waarmee je het maximale uit je meterkast haalt, is optioneel. En wil je je laadkosten verrekenen met bijvoorbeeld je werkgever? Dan kan dat ook. De Alfen S-line 1-fase laadpaal is verkrijgbaar vanaf € 625 incl. btw en de 3-fasen variant voor €775 incl. btw.

Laadpaal evbox

De EVBox Elvi basis

Wil je snel laden zonder fratsen? Dan is het basis model van de EVBox Elvi geschikt voor jou. Deze laadpaal heeft namelijk een maximale laadsnelheid van 22 kW en is instelbaar op ieder gewenst laadvermogen. Echter is het niet mogelijk om je laadkosten automatisch te verrekenen met je werkgever. De load balancing functie waarmee je de elektriciteit evenredig verdeelt over je stroomnetwerk is optioneel. Kies zelf hoe je het laadpunt activeert; met je laadpas of maak gebruik van plug in & play om direct te laden wanneer je de stekker in de laadpaal steekt.

EVBox elvi laadpaal

De EVBox Elvi full package

De EVBox Elvi is het nieuwste model laadpunt van EVBox. Dit laadpunt is ontworpen voor de toekomst. De Elvi heeft een maximale laadsnelheid van 22 kW, wat ongeveer 10 keer zo snel is als opladen via het stopcontact. Het laadstation is instelbaar op ieder gewenst laadvermogen van uw auto en op uw huisaansluiting. Daarnaast is het laadpunt met het internet te te verbinden met via wifi en sim-kaart. Hierdoor heb je de optie om inzicht te hebben tot je verbruikskosten en kunnen deze verrekend worden.

Alfen laadpaal

De Alfen Pro-line

Met de Alfen Pro-line ben je op de toekomst voorbereid. De Eve Single Pro-line is een laadpunt met een maximaal vermogen van 22kW. Je hebt bij dit station de optie hem uit te rusten met load balancing, waardoor je stroom niet uitvalt als er thuis veel apparaten aan staan wanneer je de auto oplaadt. Staan er minder apparaten aan, dan krijgt het station meer stroom en laadt de auto sneller op. Daarnaast heeft de Eve Single Pro-line een standaard energiemeter voor het verrekenen van de laadkosten. Handig wanneer je de kosten bij je werkgever declareert.