Persoonlijk advies
Installatie door Coolblue'ers
2 jaar installatiegarantie
We installeren laadpalen met onze eigen specialisten

Is de laadpaal van jou?

Als de laadpaal van jou is, kun je 'm sowieso meenemen naar je nieuwe adres. Heb je een laadpaal via een leasemaatschappij geregeld, dan moet je aan hen toestemming vragen om je oplaadpaal mee te nemen.

Heb je een eigen parkeerplek?

Controleer of je nieuwe adres een eigen parkeerplaats heeft. Is deze op jouw eigen terrein, dan is er geen probleem en kan de laadpaal daar geplaatst worden. Heeft je woning wel een parkeerplaats, maar is deze eigendom van de Vereniging Van Eigenaren (VVE)? Dan moet je de VVE toestemming vragen of je de laadpaal op de parkeerplaats mag laten installeren. Heb je geen parkeerplaats bij je nieuwe woning, dan kan de laadpaal niet mee. Vraag in dat geval aan de gemeente om een publieke laadpaal te installeren bij jou in de buurt als deze er nog niet is.

Eventuele aanpassingen doorvoeren op nieuwe locatie

Op je nieuwe adres is het goed mogelijk dat de omstandigheden anders zijn dan op je huidige adres. Ga daarom van tevoren na of er aanpassingen gedaan moeten worden om je laadpaal te kunnen gebruiken op zijn nieuwe plek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het uitvoeren van eventuele graafwerkzaamheden
  • Het verzwaren van je aansluitingen, zodat je de auto net zo snel oplaadt als op je oude adres
  • Een eventuele sokkel bestellen als het laadpunt niet aan de muur kan worden bevestigd.
Laadpaal verhuizing

Kosten en tijdsduur van het verhuizen van je laadpaal

Het verhuizen van je laadpaal brengt natuurlijk kosten met zich mee. De paal moet worden gedemonteerd en vervolgens op locatie weer worden geïnstalleerd. De aanpassingen die op je nieuwe adres nodig zijn hebben invloed op de prijs en de tijd die het kost om de paal te verhuizen.

Hulp nodig?

Gaat de laadpaal met je mee en heb je hulp nodig bij de installatie op het nieuwe adres? Neem dan contact op met onze adviseurs op 010-7421535. Wij zijn bereikbaar tussen 9.00 en 17.30.