Persoonlijk advies
Installatie door Coolblue'ers
2 jaar installatiegarantie
Meterkast voorbereiding voor laadpaal installatie

1. We komen langs

Op een afgesproken datum en tijd komt onze installateur bij je langs. Natuurlijk maken we allereerst kennis met een glimlach. We leggen onze werkwijze uit en bespreken jouw wensen. Onze installateur zal ongeveer een dagdeel bezig zijn.

2. Locatie laadpaal bepalen

Samen met jou bepalen wij de locatie van het laadpunt zodat deze op een ideale plek komt voor het opladen van je elektrische auto. Dit kan op een parkeerplaats buiten of in je garage zijn.

3. Meterkast voorbereiden

De installatie begint in de meterkast. Daar plaatsen we een nieuwe groep voor het laadpunt. Op deze manier zorgen we ervoor dat het stroomnet van je huis beschermd blijft tegen overbelasting en dat je laadpaal altijd blijft werken, ook als je elders in huis een stroomstoring hebt.

Plaatsen Alfen laadpunt

4. Aansluiten van de kabels

Nu de locatie voor de laadpaal is bepaald en de meterkast is voorbereid, sluit de installateur het kabeltraject aan. Er worden gaten door de muur of in de vloer geboord, zodat er kabels van de meterkast naar buiten getrokken kunnen worden. Deze kabels gaan direct naar de laadpaal. We doen ons best om het kabelwerk zoveel mogelijk uit het zicht te houden.

5. We gaan pas weg als alles werkt

Het moment is daar: je gaat je auto voor de eerste keer opladen aan je kersverse nieuwe laadpaal. Onze installateur legt uit hoe de laadpaal werkt en beantwoordt al je vragen. Werkt het oplaadpunt niet zoals het zou moeten? Dan fixen wij dat direct. Wij gaan pas weg als alles 100 procent werkt.